Phone

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Üdvözlöm Kedves Látogató, Gyógyulni vágyó!

Úgy érzi, itt az ideje, hogy tegyen valamit egészsége érdekében?

Talán arra gondol, hogy a gyógyszerek és a hagyományos orvosi kezelések mellett szelídebb hatású módszerek, természet közeli terápiás eszközök segítségével megkönnyíthetné gyógyulását?

Netán jobban bízik a természet gyógyító erejében?

Ha így van, kérem, keresse fel rendelőmet. Természetgyógyászként szeretném Önt segíteni abban, hogy elinduljon az egészség felé vezető úton. Munkám során alkalmazom a természetgyógyászat hagyományos népi gyógyító módszereit, ötvözve a biofizika eredményein alapuló modern terápiás eszközökkel.

Fizikai és energetikai állapotának feltérképezésében segítségemre van az EWS Testelemző készülék.A készülék működésének elméleti alapja a quantum fizika. Az EWS Testelemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, – még a betegség kialakulása előtt – képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

A betegségek hátterében gyakran a szervezet elsalakosodása, életmódbeli hibák, helytelen táplálkozás, túlsúly, mozgásszegény életmód áll.

Az eredménytől függően személyre szabottan kap javaslatot az életmódbeli változtatásokra és alkalmazandó terápiára vonatkozóan.

A terápia általában több pilléren nyugszik. Fontos lehet a szervezet működésének támogatása érdekében méregtelenítő kúrával kezdeni, azt követően hívjuk segítségül a gyógynövényeket (fitoterápia) és méhészeti termékeket (apiterápia).

„Táplálékod legyen az orvosságod, orvosság legyen a táplálékod.” – mondta Hippokratész. S valóban, egészség csak egészséges táplálkozás révén érhető el. Így a kezelési javaslatok elengedetlen részét képezik táplálkozásra vonatkozó javaslataim.

Szükség szerint a terápia kiegészül az ortomolekuláris medicina termékeivel, vitamin- és ásványi anyag készítményekkel.

Frekvenciaterápiás kezeléseket alkalmazok, amelyek teljesen fájdalommentesek, mellékhatások nélkül képesek segíteni a szervezetet. A modern fizikai kutatások vívmányaként született EWS frekvenciaterápiás készülék tökéletesen eleget tesz a természetgyógyászat azon alapelvének, mely szerint beindítja a szervezet önregenerációs, öngyógyító mechanizmusait.

Mozgásszervi, belgyógyászati, sőt mentális betegségek esetén is hatásos a hagyományos kínai orvoslás szerinti TUINA masszázs, amellyel hatékony kezelést érhetünk el. TUINA masszőrként többek között gerincpanaszok, térdproblémák, befagyott váll- és isiász, magas vérnyomás, ínyhüvely-gyulladás, teniszkönyök, belső szervi betegségek, krónikus fáradtság vagy álmatlanság esetében tudok Önnek segíteni.