Telefon

+36 20 9437555

E-mail

gintli.virag@gmail.com

Kőrösné Gintli Virág természetgyógyász vagyok.

Több éve foglalkozom gyógynövények gyűjtésével, termesztésével és gyógyteák készítésével. Figyelmemet a gyógynövények szeretete fordította a természetgyógyászat felé. 2018-ban fitoterápiából szakvizsgát tettem.

Természetgyógyászként egyik fő feladatomnak a megelőzés, egészségmegőrzés népszerűsítését tekintem. A prevenció hazánkban sajnos meglehetősen háttérbe szorult az utóbbi években. Szeretném, ha minél több ember megértené a megelőzés fontosságát és törekedne egészsége megőrzésére. Úgy gondolom, a természetgyógyászat sokat tehet azért, hogy pótolja azt a hiányt, amit a prevenció elhanyagolása okoz az egészségügyben.

E cél érdekében fontosnak tartom az ismeretterjesztést. Cikkeimmel igyekszem minél több ember számára az egészséges életmódra vonatkozó érthető, hasznos információkkal szolgálni.

Elkötelezett híve vagyok a gyógyszermentes gyógyításnak. Hiszem, hogy kellő figyelemmel és kitartással, a természet adta humánus eszközökkel sokat tehetünk egészségünk megőrzése és gyógyulásunk érdekében.

Figyeljünk testünk jelzéseire, használjuk ki a modern technika nyújtotta lehetőségeket az állapotfelmérés terén!

Fogadjuk el a természet kincseit, a növények erejét a természet patikájából, gyógyító táplálékait a természet éléskamrájából!

Kérjük ki természetgyógyászunk tanácsát!

Igyekezzünk mindent megtenné azért, hogy egészségesek maradjunk, mert igaz a régi mondás, miszerint

„Legnagyobb kincs az egészség!”